Απίστευτο μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στον δρόμο προς τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο με χιλιάδες πολίτες να συρρέουν στην περιοχή προκειμένου να… χαρούν τον καλό καιρό και τη δυνατότητα… εκδρομής μετά την άρση των απαγορεύσεων για τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο twitter δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στον συγκεκριμένο δρόμο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σημειώνεται ότι όπως επεσήμαναν στο notioanatolika.gr κάτοικοι της περιοχής ουδέποτε, στο παρελθόν, τέτοια εποχή – ακόμη και τα Σαββατοκύριακα είχε παρατηρηθεί τέτοια κοσμοσυρροή στην περιοχή του ναού και γενικότερα του Σουνίου.

Την ώρα που τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε την καταγραφή 3.232 νέων κρουσμάτων, 70 νέους θανάτους και 755 διασωληνωμένους συμπολίτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι κατά μήκος όλης της Αττικής Ριβιέρας, από τη Βάρκιζα έως και το Σούνιο, παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή από νωρίς το πρωί έως και αργά το απόγευμα αφού και ο καιρός προσφερόταν για «εξορμήσεις».

Μάλιστα σε πολλά σημεία της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου παρατηρήθηκαν μποτιλιαρίσματα κυρίως τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here